Saknar den gamla

Jag saknar den gamla du va<3 inte den nya du har blivit Jag kom ihåg när jag såg dig gråta



Kommentarer
Jennifer

Jag är mig själv. Jag är Jennifer. Jag har inte blivit någon annan. Jag vet inte varför du tror det. Och varför ens tog du beslutet att våran vänskap blev </3 sådär. Varför, " Du och jag för alltid " ja det. Vart tog det vägen. Vart tog du vägen. ångrar du inte ens de orden du slängde på mig?

Svar: Hej på dig me.. Jag kanske känner så? Att du har förendrats? De har jah me.. Men jag vill bara att allt ska vara vanligt?
Jag kan förklara de.. Men inte bara så här.. Jag gör de hälst via sms eller öga mot öga spelar nt roll vilket av dem.. Men nt via min blogg.
Jag ångrar massor jag gjort, men liten del har blivit en lätnand för mig..
Åhå Jennifer de var lika mycket du som slängde ord på mig! </3
Sandra Eriksson

2012-09-08 @ 17:45:55
URL: http://kitten.webblogg.se
Jennifer

Okej då vill jag att du ska förklara i detaljer hur jag har blivit förändrad. För det är BARA DU som tycker det. Och det är för att jag inte har det. Jag är den gamla jag. Okej visst jag messar dig nu, lite svårt att prata öga mot öga nu.
Och vad har jag slängt för ord på dig. Jag fattar inte ens varför detta hände. Helt plötsligt när jag la ut en bild med en kompis så ville du inte va bästis med mig. Jag förstår inte vad hela grejer är. Och vadå menar du att det kändes skönt att säga idiot, fjortis osv osv till mig? </3

2012-09-08 @ 21:22:27
URL: http://kitten.webblogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

erikssonevers.blogg.se

Hej, mitt namn är Sandra Eriksson. Jag är en tjej på tolv år! Läs gärna min blogg! :P Ni får mer information om mig i bloggen! :P <3

RSS 2.0